Zabava

borba za finale

Veliko finale zabavno-glazbenog kviza Kvizališta u Supernova centru

Veliko finale zabavno-glazbenog kviza Kvizališta u Supernova centru

Ljubitelji spoja zabave i znanja imali su priliku u prva dva kruga Kvizališta odmjeriti snage na području domaće i strane glazbene scene. Posljednji krug Kvizališta i veliko finale održava se ovu subotu, 25. ožujka od 17 sati u Supernova centru Zadar.

Prijavite se i osigurajte svojoj ekipi mjesto u finalu u prvom zabavno-glazbenom natjecanju. Pobjednički tim iz posljednjeg kruga imat će priliku odmjeriti snage s pobjednicima iz prva dva kruga.

Ekipe Band of brothers i Lucky Strike, kao pobjednici prva dva kruga, već su osigurali svoje mjesto u finalu dok će se drugoplasirene ekipe Bixente kvizaraza i A je to tek izboriti za svoje mjesto.

Kvizalište je prvi visokoprodukcijski komični glazbeni kviz na ovim prostorima u kojem prijavljene ekipe pogađaju izvođače i nazive glazbenih uradaka koji se skrivaju ispod raznih ponuđenih kategorija.

Pozivamo sve koji žele doživjeti izvrsnu atmosferu i okušati se u glazbenom srazu s drugim kvizašima da okupe svoj tim, testiraju znanje i odlično se zabave. Najbolje glazbene znalce očekuju vrijedne nagrade.

Prijave na kviz se primaju putem stranice www.kvizaliste.com

Vidimo se u subotu, od 17 sati u centru Supernova Zadar!


Reci što misliš!