Zabava

Marina i Žorž svađali se na snimanju Vucina spota

Marina i Žorž svađali se na snimanju Vucina spota
Promo

Dva dana prije snimanja spota za novu pjesmu Živog blata, 'Rat', Marina Raguž (29) i Romano Obilinović (37) prekinuli su ljubavnu vezu

Frontmen benda, Siniša Vuco (45), odnosno Vasilij Mitu, nagovarao ih je da snime eksplicitne scene seksa. Bivšim Big Brother ljubavnicima to je bilo teško odglumiti, pa su se ovlaš dirali na livadi. 

Kontroverzna pjesma 'Rat', koju je napisao Vuco, poziva na dizanje oružja, a naći će se na novom albumu Živog blata 'Kad program završi', koji pripremaju prethodnih šest godina. 

Album koji bi trebao izaći na jesen, najavljuju iz benda, imat će preko sto pjesama, a trajat će sedam sati. Bend slavi 20. godišnjicu od osnutka, zbog čega su fanove odlučili razveseliti ljetnom turnejom. Spot za pjesmu 'Rat' uglavnom su snimali u kafiću u Žrnovnici, a Romano i Marina svoje su scene snimali na lokacijama između Splita i Drniša.

 

8e49a4eebf849b99898c.jpegFoto: promo

"Rekao bih da to nije proratna pjesma. To je vizionarska pjesma koja predviđa zbivanja u svijetu. Nije slučajno da Švedska uvodi vojni rok nakon više od stotinu godina. Pjesma je najava nečega što će tek biti. Da nisam za rat, pjesmu bih nazvao ‘Mir’. Ja sam sto posto za rat" - rekao je Vuco. On i Žorž sprijateljili su se lani u 'Big Brotheru', nakon čega su se nastavili družiti.


Reci što misliš!