Zabava

ljubavni susret

Nives Čanović zbog Ivaniševića otputovala u Ameriku

Nives Čanović zbog Ivaniševića otputovala u Ameriku
Instagram

Voditeljica Nives Čanović pohvalila se na svom profilu na Instagramu kako je i ona doletjela u suncem okupan Miami.

Ondje su ovih dana najvažniji svjetski tenisači. Goran Ivanišević ondje je poslovno u ulozi trenera popularnog češkog tenisača Tomasa Berdycha.
Nives Čanović, nova djevojka Gorana Ivaniševića, predahnula je od svojih poslovnih obveza i otputovala podržati dragog s tribina u sunčani Miami. Obožavatelji su se oduševili njezinom objavom na društvenoj mreži i lijepim komentarima poručili joj neka uživa u društvu dragog. 

Atraktivna crnka i bivši proslavljeni tenisač započeli su ljubavnu vezu krajem prošle godine, nakon čega su zajedno dočekali i Novu godinu u Dohi, i to baš u društvu Berdycha kojeg Goran trenira od kolovoza. 

Zbog Goranovih obaveza često su razdvojeni, no 34-godišnjoj Nives zasad to ne pada teško. Zato će narednih nekoliko dana uživati u Miamiju gdje se trenutačno održava jedan od važnijih turnira godine, ATP Miami, na kojem sudjeluju i naši tenisači Borna Ćorić i Ivo Karlović. 

U Miamiju zabave i uzavrelih partyja nikad ne nedostaje. Održava se i Ultra Festival koji je naš mladi tenisač Borna Ćorić ovoga puta mogao gledati tek s prozora svoje hotelske sobe pa se našalio na svoj račun objavivši video na Instagramu ispod kojeg je napisao 'Ultraaaaa from room'. 


Reci što misliš!