Zabava

A.K.A. Crescendo i Amaterapeuti

Koncert "Tonka, reci more" ima i svoj nastavak, 5. travnja

Koncert

U utorak 4. travnja u 20 sati studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo po prvi put organizira vlastiti koncert u novoj koncertnoj dvorani Kneževe palače.

Na koncertu će im se pridružiti i njihovi prijatelji, talentirani studentski trio iz Zagreba – Amaterapeuti, vokalno instrumentalni sastav koji aktivno djeluje od 2015. godine, a u radu ih vodi uvjerenje da prava frekvencija i prava riječ čine srž pravog ozračja.

Za potrebe Tonkinog oporavka je otvoren i žiro-račun u RBA.

Ivana Jerković, Zagreb RBA,

IBAN: HR6124840083113287971

Opis plaćanja: Donacija za liječenje Tonke Jerković

S fokusom na vokalnu izvedbu probranog repertoara sačinjenog od obrada manje i više popularnih pjesama pozitivne i/ili nostalgične tematike i/ili zvuka žele, prije svega, stvoriti ljekovitu atmosferu.

Osim instrumentalnih i a cappella izvedbi ovaj koncert pod nazivom „Tonka, reci more“, ima i posebnu priču. Devetogodišnja djevojčica Tonka Jerković do sada je preživjela dva moždana udara. Posebno težak je bio drugi moždani udar kada je Tonka ostala nepokretna, bez mogućnosti govora, gutanja i žvakanja.

Zbog velikog interesa, koncert će se ponoviti i srijedu 5. travnja, također s početkom u 20 sati u Kneževoj palači, objavili su danas iz A.K.A. Crescenda na Facebooku.

Zbog vaše velike zainteresiranosti i želje za pomoć maloj Tonki naš posebni koncert s posebnom pričom dobit će nastavak u srijedu 5.4. u isto vrijeme na istom mjestu (20:00 sati, koncertna dvorana braće Bersa u Kneževoj palači).

Također, zbog vašeg velikog odaziva, od sutra (31.3.) moći ćete preuzeti besplatne ulaznice za oba koncerta na info pultu Kneževe palače i to radnim danom od 11:00-13:00 i 18:00-20:00 te u subotu (1.4.) od 11:00-13:00!

Požurite se jer ulaznica je malo, točnije 150 po koncertu te bez ulaznice ulaz na koncert nažalost neće biti moguće.

Hvala Vam i vidimo se!


Reci što misliš!