Zabava

spektakl

Ana Rucner i redovnice nastupaju u Novalji na Uskrsni ponedjeljak

Ana Rucner i redovnice nastupaju u Novalji na Uskrsni ponedjeljak

Uskrsni doručak u Novalji i snimanje spota u izvedbi Ane Rucner i časnih sestara u Vrtovima Lunjskih Maslina!

Tradicionalna manifestacija Uskrsni doručak koja se u Novalji održava na Uskrsni ponedjeljak, 17. travnja, ove će godine uz proslavu blagdana i prigodan doručak za sve posjetitelje biti obilježena glazbenim spektaklom.

Na glavnom gradskom trgu u 12:30h nastupit će naša poznata violončelistica Ana Rucner s nekoliko prigodnih skladbi, nakon čega će uslijediti najupečatljiviji trenutak - njen zajednički nastup sa zborom časnih sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga  iz  Zagreba.  Redovnice i Ana Rucner izvesti će pjesmu I Will Follow Him iz poznatog filma Redovnice nastupaju.

Nakon nastupa u Novalji, uzbudljiva radnja nastavlja se u zadivljujućoj scenografiji  Vrtova Lunjskih Maslina gdje će poznata violončelistica Ana Rucner i raspjevani zbor časnih sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga snimiti spot za pjesmu I Will Follow Him, u režiji istaknutog redatelja video spotova Darka Drinovca.

Modni dodatak glazbenoj priči upriličit će nova modna kolekcija „Sopar“, iza koje stoje sestre Šopar, rodom iz Novalje.  Helena Šopar, prepoznatljiva kao jedan od najpoznatijih svjetskih modela i Tamara Rebić, u sklopu svoje modne marke lansiraju novu modnu kolekciju inspiriranu otokom Pagom.

Uskrsni doručak u Novalji održava se tradicionalno i osim druženja domaćih, dobrodošlica je predsezonskim gostima i vikendašima.  Uz bogatu gastro ponudu i paške delicije, uveličat će ga nastup folklorne skupine Naški, pivači pisme nakanat te klapa Niko iz Zadra, a sve će se odvijati na glavnom gradskom trgu.


Reci što misliš!