Zabava

bit će ludnica

Posljednji dan Fresh Islanda seli na Zrće!

Posljednji dan Fresh Islanda seli na Zrće!

Fresh Island festival na Zrće ponovno dovodi neke od najvećih imena urbane glazbe. Uz Sean Paula i Rae Sremmurda, na festivalu će nastupiti i Young Thug, French Montana, Lady Leshurr...

Fresh Island festival ove godine ruši sve rekorde. Nagrađeni festival ponovno će od 11. do 13. srpnja u Hrvatsku dovesti neka od najvećih imena svjetske hip-hop i RNB scene ali i tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta.

Zbog velikog interesa, nastupi Sean Paula i Rae Sremmurda posljednjeg dana festivala sele se na plažu Zrće kako bi svi posjetitelji mogli uživati u nezaboravnom koncertnom iskustvu.

Big Beach Takeover spektakularno će zatvoriti šesto izdanje Fresh Island festivala. Program počinje već u 21 sat, a posjetitelji će uživati u koncertima trenutno najvećih hit maker-a na planeti. Nakon završetka Big Beach događaja, od 02h pa sve do jutarnjih sati After Partyiji se nastavljaju u svim  kubovima na plaži Zrće

Fresh Island festival na Zrće ponovno dovodi neke od najvećih imena urbane glazbe. Uz Sean Paula i Rae Sremmurda, na festivalu će nastupiti i Young Thug, French Montana, Lady Leshurr, DJ Jazzy Jeff, Westwood i brojni drugi. Fresh Island festival jedan je od najboljih europskih glazbenih festivala te će i ove godine staviti Hrvatsku na kartu nezaobilaznih svjetskih festivalskih destinacija.

Advance ulaznice za Fresh Island Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 289 kuna za trodnevnu festivalsku ulaznicu i one uključuju Big Beach događaj. Cijena samo jednodnevne ulaznice za Big Beach Takeover je 239kn, a cijena VIP Big Beach Takeover jednodnevne ulaznice je 499 kn.


Reci što misliš!