Zabava

The Cult - povoljnije ulaznice za zagrebački koncert do 23. travnja

The Cult - povoljnije ulaznice za zagrebački koncert do 23. travnja

Miljenici domaće publike i jedan od najvećih hard rock bendova svih vremena vraća se u metropolu nakon osam godina i rasprodanog Doma sportova, u sklopu Zagreb RockFesta koji će se tijekom lipnja održavati na različitim lokacijama po gradu

Niz rock, metal i žanrovski srodnih koncerata koje LAA organizira kroz lipanj spojeni su zajedničkim nazivom Zagreb RockFest. U to spadaju svirke grupe Ministry i Mastodon u Tvornici kulture, Prophets Of Rage, House Of Pain i Black Peaks te The Cult na Šalati. Hrpa zasebnih lipanjskih događaja održat će se na različitim lokacijama, a sve pod krovom Zagreb RockFesta.

Koncert grupe The Cult dio je Ožujsko Glazbene točionice, brenda ponovo pokrenutog u ekskluzivnoj suradnji Ožujske pive i LAA. U Ožujsko Glazbenu točionicu uključeni su koncerti velikih stranih i regionalnih izvođača u Hrvatskoj poput Laibach, Ministry, Mastodon, Prophets Of Rage, House Of Pain, Black Peaks, The Cult, Ryan Adams, Pet Shop Boys i Dubioza Kolektiv.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 200 kn, što je iznos koji će ostati na snazi do 23. travnja. Od 24. travnja do 26. lipnja za ulaz će trebati izdvojiti 220 kn, a na dan koncerta 250 kn.


Reci što misliš!