Zabava

caitlyn jenner

Zovu ju sve rjeđe: Caitlyn više nema idilične odnose s djecom

Zovu ju sve rjeđe: Caitlyn više nema idilične odnose s djecom
Instagram

Često se pitam da li je to zbog moje promjene spola ili jednostavno zbog svojih života više nemaju vremena da me toliko zovu, rekla je Caitlyn koja je prije bila Bruce.

Caitlyn Jenner (67) nedavno je priznala kako više nije u pretjerano dobrim odnosima sa svojom djecom. Tvrdi da je do promjene došlo kada je otkrila da je transrodna osoba.

– Često se pitam je li to zbog moje promjene spola ili jednostavno zbog svojih života više nemaju vremena da me toliko zovu - rekla je Caitlyn.

Nedavno je manekenka Kendall Jenner (21) priznala kako joj je srce gotovo stalo kad je prvi put vidjela oca odjevenog u žensku odjeću.

– Ustala sam se usred noći i otišla u kuhinju po čašu vode, gdje sam naletjela na tatu koji je bio odjevenog u haljinu. Nisam ga odmah prepoznala. Kada sam shvatila da je to on, uhvatio me očaj - prisjetila se. 

Inače, Caitlyn je u svojoj autobiografiji, koja će izaći 25. travnja, potanko opisala i svoju potpunu transformaciju u ženu. Kaže da se nakon operacije spola osjećala 'divno i oslobođeno'.

– To je samo penis! On za mene nije neki poseban poklon, niti mi je bio od neke velike koristi - otkrila je.


Reci što misliš!