Zabava

petak u forum blues baru

Finale sezone svirki na Kalelargi uz grupu Combo

Finale sezone svirki na Kalelargi uz grupu Combo

Koncertna sezona Forum Blues Bara stigla je u samu završnicu, a posljednji koncert prije ljetnog raspusta u petak će odsvirati legendarni zadarski bend Combo

Callegro i glavnu zadarsku ulicu trest će punokrvni blues rock uz koji su od osnutka grupe 1988. godine odrastale generacije Zadrana.

Lokalna glazbena institucija koju pogone Ljubo Benini (vokal), Josip Beram (gitara), Ante Škara (gitara), Edi Milutin Žak (bas gitara) i Tomislav Bakić (bubnjevi) posljednjih mjeseci intenzivno radi pripremajući povratak na scenu, pa će na Kalelargi uz dobro poznate stare pjesme izvesti i dio novog repertoara, također baziranog na energičnom bluesu i uvjerljivoj interpretaciji.

''Vjerujem da će ljubiteljima bluesa biti zanimljiv koncert. Ovaj put odlučili smo se svirati samo blues, blues u svim svojim formama, uvijek agresivan kao što je Combo i do sada radio. Dolazimo svježi, uigrani te očekujemo dobru reakciju publike'' – kazao je frontmen Comba Ljubo Benini.

Combov repertoar uključuje citate blues i southern rock kolosa poput Alberta Kinga, BB Kinga, Freddie Kinga, Ten Years After,  Allman Brothers Banda, Marshall Tucker Banda… Velika imena koja su obilježila žanr(ove), kao što je i Combo u gotovo 30 godina postojanja ostavio veliki trag na zadarskoj sceni.

Kako zvuči novi Combo slušat ćemo u petak od 22 sata, a ulaz je naravno slobodan.

 


Reci što misliš!