Zabava

Catch Your Night Express

Partenca s kolodvora Saturnus večeras u 21 sat, ne zaboravite kofere

Partenca s kolodvora Saturnus večeras u 21 sat, ne zaboravite kofere

Najveća društvena zabava do sad održat će se večeras s početkom u 21 sat u Saturnusu. Zabavljat će vas Night Express Band Pula i DJ Doms.

Nakon simpatičnog Dočeka Nove godine, Saturnus postaje željeznički kolodvor i poziva vas na ekskluzivno putovanje sa Night expressom.

Uz veseli program na putovanju hrana je besplatna ali je putna karta obavezna. Svi putnici koji dođu sa koferom na kolodvor Saturnus imaju 1 piće gratis.

S koferom je poželjno otplesati makar jedan ples i nakon toga koferi se slažu na pozornicu kako bi se svirači bolje osjećali. Očekuje se ugodno i uzbudljivo putovanje kroz pitoreskne predjele vašeg drugog ja.

Pripreme su završene, klub je preuređen i opituran, spremni su Andrijini križevi, signalne rampe, vlakovođe, skretničari, peroni i sve ostalo potrebno za ovu jedinstvenu Društvenu zabavu koja se prvi put događa u Saturnusu.

Vagon s hranom priključen kompoziciji. Karte za vlak po cijeni 80 kuna u predprodaji su u kavani Branimir i caffe baru Forum.

Rezervacije separea i stolova kod HŽ Olge na  099 253 4645.

Upozorenje: S koferom - 1 piće gratis! Vagon za stoku uključen. PDV uključen. Broj putnih karata ograničen. Ako ste ostali bez karte ne zovite organizatore na telefon!

                                                               www.kojeušaušaje.com


Reci što misliš!