Zabava

tribute band

"Povratak Beatlesa" uz Beatles Revival Band u Arsenalu

Večer povratka jednog od najpopularnijih sastava u povijesti rock glazbe- "Povratak Beatlesa" održat će se u Arsenalu u subotu, 29. travnja s početkom u 22 sata uz The Beatles Revival Band!

Beatles Revival Band jedan je od najdugovječnijih europskih tribute bendova, osnovan 1994. kao izraz zaljubljenosti u glazbu legendarnih Beatlesa. Koristeći autentične instrumente i uniforme Beatlesa sa njihove svjetske turneje 1965., do današnjih dana odsvirali su više stotina koncerata po klubovima i dvoranama Hrvatske, Italije i Slovenije.

Među brojnim nastupima svakako vrijedi izdvojiti i njihovo gostovanje u Liverpoolu, u Cavern Clubu u kojem su svoju karijeru započeli i sami Beatlesi.

Obilježavajući 50. godišnjicu albuma Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Beatles Revival Band će 28.5. nastupiti u zagrebačkoj dvorani Lisinski gdje će uz pratnju orkestra i poznatih domaćih glazbenika izvesti spomenuti album u cijelosti. Neke od pjesama s tog albuma, uz naravno najveće hitove poput "Let it be", "Hey Jude", "Yellow Submarine" i "She loves you", čut će i zadarska publika na koncertu u Arsenalu, 29.4.!

Karte možete nabaviti po cijeni od 40 kn u Arsenalu na dan koncerta na ulazu Arsenala od 21 sat.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti