Zabava

UPOZNAJTE NATJECATELJE 'ZVIJEZDI'

Kantautori i vlasnici glazbenih studija traže prolaz do finala!

Kantautori i vlasnici glazbenih studija traže prolaz do finala!

​Dobna granica između 16 i 35 godina jedino je ograničenje u prijavama za show 'Zvijezde'. Za sudjelovanje su se prijavili raznoliki kandidati, među kojima su i oni s velikim glazbenim iskustvom

Tony Cetinski, Massimo, Mirela Priselac Remi, Maja Bajamić i Goran Lisica Fox odlučit će zaslužuju li kantautori, sudionici festivala, vlasnici kućnih glazbenih studija i nekoliko glazbenih video uratka koje je na društvenim mrežama lajkalo tisuće ljudi doći do finala – i to već od sutra u 20 sati!

Nakon uspješnog sudjelovanja u showu Hrvatski top model 2008. godine i dugogodišnje karijere modela, Andrea Eli krenula je u glazbene vode. Ova 28-godišnja kantautorica iz Osijeka vrlo je uporna u ostvarenju svog sna da postane profesionalna pjevačica. Napisala je desetke pjesama, a za nekoliko njih snimila je i video spotove koje je objavila na društvenoj mreži. Prijavila se u show kako bi čula iskreno mišljenje žirija: ganjati i dalje svoj san da postane poznata i priznata na hrvatskoj glazbenoj sceni ili odustati od svega?

Filip Rakočević (23) također traži potvrdu od žirija o svojoj karijeri profesionalnog pjevača. Ovaj zagrebački student menadžmenta uredskog poslovanja nastupa pod umjetničkim imenom F.R.. Smatra se umjetnikom i već je dvije godine na glazbenoj sceni, a kod kuće posjeduje glazbeni studio. Za svoje pjesme koje objavljuje na društvenim mrežama dobiva mnogo pohvala, no najveću mu podršku daje djevojka.

​Jakov Krokar (26) iz Kaštela student je Građevinskog fakulteta, no glazbom se bavi od malih nogu. Svira klarinet, a svojim glasom osvaja nagrade na festivalima diljem Hrvatske, ima svoj demo album Dalmatinac i preko 12.000 obožavatelja na društvenim mrežama. Obožava pjevati dalmatinske šansone i nikada neće pjevati na stranom jeziku jer smatra da je hrvatska glazbena scena puna izvrsnih pjesama.

​I Petar Nižić iz Splita želi biti profesionalni glazbenik. Ovaj 22-godišnji zaposlenik Hrvatske ratne mornarice svira gitaru, pjevao je u crkvenom zboru i gažama. Petar piše i sklada svoje pjesme u svojem kućnom studiju. Vrlo rano je ostao bez majke, a nedugo i bez oca, stoga su mu najveća podrška dvije sestre (jedna živi u Zagrebu, druga u Švedskoj), djevojka i 4-mjesečna kćer.

Čak i dugogodišnje profesionalce uhvati trema pred kolegama. Hoće li se isto dogoditi i ovoj četvorci? Doznat ćemo već sutra, u ponedjeljak 8. svibnja u 20 sati na RTL-u u novom glazbeno-natjecateljskom showu 'Zvijezde'.


Reci što misliš!