Zabava

rtl-ov show

"Zvijezde": Dan na setu showa s Majom i Remi

Glazbenice Maja Bajamić i Mirela Priselac Remi po prvi se put nalaze u ulozi sudaca u jednom glazbenom showu. I dok prva ima iskustva sa ovakvim tipom projekta jer se natjecala u trećoj sezoni 'Hrvatska traži zvijezdu', druga je po prvi put na svojoj koži osjetila kako izgledaju višesatna snimanja te koliko je teško 'žirirati' kada se u moru talentiranih glazbenika traži onaj najbolji

Djevojke na set 'Zvijezdi' najčešće dolaze ranije od muških kolega iz žirija jer se za njihove frizure, make-up i styling brine se mala vojska profesionalaca.

"Na set smo dolazili dosta rano jer smo sve četiri (Antonija, Maja, Gina i ja) morale 'odraditi' šminku i frizuru. Doduše, moje friziranje je najkraće trajalo :) Snimalo se ubrzanim tempom, ali cijela ekipa je toliko sposobna da je bio užitak gledati kako super funkcioniraju! Čekanje je jedina stvar koja me smetala - da sam mogla ponijeti knjigu i skrivati je u kadru, bilo bi lakše...“ otkriva Remi te dodaje da je najbolja zezancija među žirijem bila ona između snimanja dva kadra. „Da su bar to kriomice snimili i stavili u emisiju!“

„Gledatelji ne mogu dobiti dojam koliko se potroši sati i sati snimanja da bi se snimila jedna epizoda showa. Snimanja znaju trajati i po 10 sati na dan, a mi djevojke ipak dolazimo i koji sat ranije jer se moramo našminkati, frizirati, odabrati odjeću“, priznaje Maja koja nas je provela iza pozornice, kroz šminku, garderobu i do svoje sobe u kojoj, kako kaže, često meditira ili čita knjigu.

„Velika je odgovornost biti u žiriju. Svakom kandidatu moraš dati istu priliku, moraš biti odmoran da bi mogao dobro prosuditi ide li on ili ona dalje u showu. Zato ja svako jutro meditiram, a ako mi snimanje dopušta, odmorim se i u svojoj sobi na setu. Najdraže mi je skinut cipele, odmorit noge, meditirati ili pročitati knjigu“, kazala je Maja.

'Zvijezde' se snimaju u najvećem studiju Pink TV-a u Šimanovcima, a s obzirom da je studio udaljen 30-tak kilometara od Beograda, djevojke nisu imali priliku iskusiti čari beogradskog noćnog života. 

„Da, čula sam puno priča i odlične su... Moram vam priznati da je za mene Beogradski noćni život bio poseban, jer su nakon cjelodnevnih i cjelonoćnih snimanja do ranih jutarnjih sati udobni kreveti hotela u kojem smo odsjeli bili nezaboravan dio priče

Nakon snimanja, tuširanja  i skidanja tri kilograma šminke sa sebe, sve što želite je zaspati i koliko je moguće, snom se pripremiti i opremiti za novi radni dan. No, vratit ću se ja u Beograd“, izjavila je Maja.

Obje članice žirija 'Zvijezdi' u ponedjeljak, 15. svibnja u 20 sati, očekuje nova doza selektiranja kandidata. Ne propustite doznati tko je zaslužio ući u 60 najboljih – samo na RTL-u!


Reci što misliš!