Zabava

pole dance

U zadarskom HNK održat će se natjecanje plesa na šipci u katgorijama solo i parova

U zadarskom HNK održat će se natjecanje plesa na šipci u katgorijama solo i parova

U Hrvatskom narodnom kazalištu u subotu 27. svibnja s početkom u 18h, održati natjecanje na šipci pod nazivom International Pole Show Art Championship

Ovo je prvo natjecanje umjetničkog i show izričaja u ovom dijelu Europe na kojem će sudjelovati 39 natjecateljica i natjecatelja iz cijelog svijeta.

Kategorije natjecanja su solo (muškarci i žene) te parovi.

Natjecanje je dio većeg događaja koji se pod nazivom Pole Show exhibition održava uhotelu Donat od 25.-28. svibnja, a sastoji se od raznih aktivnosti za sve goste poput radionica, treninga, izleta itd.

Organizator natjecanja kao i cijelog događaja je Udruga za promicanje izvedbene umjetnosti "Studio I" iz Zadra s Ingrid Jerak. 

Suci su svjetski poznata imena iz područja plesa na šipci: Phoenix Kazre (USA), Allegra Bird (Francuska), Magnus Labbe (Danska), Chilli Rox (Australia) i Mario Valentino (USA).

Organizatorica natjecanja, Ingrid Jerak koja je ujedno i licencirana
instruktorica i sutkinja za ples i fitness na šipci , hrvatska ambasadorica pri PFA (Pole Fitness Association), te članica IPDFA (International Pole Dance Association), ističe kako se ovim natjecanjem želi naglasiti svu ljepotu umjetničkog izričaja u plesu na šipci. Također se želi predstaviti Zadar kao turistička destinacija svim natjecateljima i posjetiteljima natjecanja. 

Nakon natjecanja svi gledaoci su pozvani na afterparty zajedno s natjecateljima i sucima u Q Bar. 

 


Reci što misliš!