Zabava

svjetske zvijezde elektronske scene

#We Love Sound 2. i 3. lipnja u Zagrebu

#We Love Sound 2. i 3. lipnja u Zagrebu

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od najcjenjenijih svjetskih glazbenih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 2. i 3. 6., a završiti afterpartijem 04.06. u Zagrebu.

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od  najcjenjenijih svjetskih glazbenih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 02. i 03.06., a završiti afterpartijem 04.06. u Zagrebu.

U dva nas festivalska dana očekuju gostovanja vodećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe od kojih će većina imati priliku po prvi puta nastupiti u Zagrebu.

Festival će početi u petak, 02.06. nastupom jednih od najpoznatijih imena elektroničke glazbene scene zadnjih 10 godina, Loco Dicea u klubu The Best Venue Hall i Chris Liebinga u klubu Boogaloo i mnogi drugi.

Veliki dnevni open air događaj održat će se u subotu, 03.06. na prostoru sportskog centra ŠRC Mladost na Savi, s početkom u 12h gdje će fanovi kvalitetne elektroničke glazbe moći uživati na otvorenom i lijepom lipanjskom danu u zvukovima  najpoznatijih imena svjetske scene kao što su Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani i domaća podrška Homeboy i Mariano Mateljan.

Nakon završetka dnevnog open air festivala, party će se u subotu, 03.06. preseliti u zagrebačke klubove Johann Franck i Opera gdje će nastupiti Timo Maas i Miguel Campbell i mnogi drugi.

Festival će završiti afterpartyjem za kojeg su zaduženi članovi Fuse London kolektiva. U nedjelju, 04.06. u klubu The Best Venue Hall najvjerniji partijaneri će moći uživati u nastupu Archie HamiltonaEnzo Siraguse, Rosska i Mariana Mateljana.

U prodaji su festivalske ulaznice koje omogućuju ulaz na sve partije, te pojedinačne za klubove i za open air koja uključuje i ulaz na afterparty. Ulaznice samo za afterparty bit će dostupne na ulazu kluba. Posebno povoljna cijena ulaznica je predviđena za studente. Prodaja karata je moguća putem Entrio.hr online trgovine ili prodajnih mjesta: https://www.entrio.hr/event/welovesound-zagreb-weekend-takeover-4096

Festival će se održati u suradnji s Gradom Zagrebom, turističkom zajednicom Grada Zagreba i hotelom Sheraton.

Više informacija o festivalu možete pronaći na službenoj festivalskoj Fecebook stranici: https://www.facebook.com/insoundwetrust

 


Reci što misliš!