Zabava

kojoj bolje pristaje

Petra Kurtela i Doris Pinčić Rogoznica u istim haljinama na istom događaju

Petra Kurtela i Doris Pinčić Rogoznica u istim haljinama na istom događaju
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Budući da su u Hrvatskoj rijetka glamurozna događanja, na koja poznate dame mogu odjenuti elegantne haljine koje su namijenjene isključivo takvim prigodama, ni ne čudi da su se za jučerašnji rođendanski party magazina Story sve željele itekako dotjerati i pokazati. Ipak, ono što niti jedna nije željela, pojaviti se u istoj haljini s drugom poznatom Hrvaticom, dogodilo se dvjema glumicama koje su odabrale identičnu haljinu s potpisom Elfsa.

U atraktivnoj dugoj zlatnoj haljini dizajnerskog dvojca Elfs, prva se, početkom ožujka na njihovoj reviji, pojavila Jelena Perić, modna i beauty blogerica, koju nazivaju hrvatskom Kim Kardashian.
Haljina je toliko upečatljiva i, očito, posebna, da su je za sinoćnju proslavu 15. rođendana magazina Story odabrale čak dvije glumice - Doris Pinčić Rogoznica, koja je odabrala svijetlorozu nijansu, te trudna Petra Kurtela, koja se odlučila za nude varijantu.

Ipak, razliku u nijansama je malo tko zamijetio, a svi su pričali samo o istim haljinama. Vjerujemo da niti jedna od njih nije niti pomislila da je još neka od poznatih dama odabrala upravo ovu haljinu, no, to se ipak dogodilo.


Reci što misliš!