Zabava

benkovačko lito

Pet bendova na benkovačkom Vlajternativa Festivalu 2017

Pet bendova na benkovačkom Vlajternativa Festivalu 2017

U ponedjeljak, 12. kolovoza u Benkovcu će se žestoko bengati i pogati - već sada poznati su bendovi koji će nastupiti na legendarnom festivalu Vlajternativa.

Prvi bend koji najavljujemo jest Cold snap, groove metal bend iz Varaždina. Šesteročlana družina ovaj put dolazi u ponešto drugačijem i novijem aranžmanu.

Vlajternativu će poharati i She Loves Pablo - četveročlana groove rock stoner grupa iz Zagreba - koja praši. 

 

Petar Punk, bjelovarski velikaški pank rok bend, vječni mladići u tjelima teških frajera, romantične pank duše, dileri iz Starih Palvnica koji ne vole drogu, ali imaju akorde koji će vas zadržati.

 

Brutalni balkanski rock iz Majmunova: splitski trash metalci "Kosturi" na Vlajternativi u Benkovcu 12. kolovoza 2017. Splitski trash metal kvartet dolazi nam ovaj put na otvorenom pokazati svoju snagu i moć.

 

Peti bend na Vlajternativi su The Bambi Molesters ; instrumental surf - rock bend iz Siska. Osnovani su 1995. godine.

 

Naklonost kritičara i underground rock publike osvajaju već prvim albumom „Dumb Loud Hollow Twang“ iz 1997. godine.

 

Pioniri i velikani surf glazbe koji su dosljedni svojim stavovima i principima od osnutka benda, zaintigirali su nas i dodali nešto novo, a istovjetno našim idealima na Vlajternativi.  Njihov "uspjeh" nije preko noći - "iza njih su kilometri i kilometri svirki, studija, situacija, ljudi, zemalja - sazrijevali su na putu i cesti te pritom sve radili sami!! "


Reci što misliš!