Zabava

briljantan uspjeh!

Zadarska gimnazijalka Jessica Atlić McColgan pobjednica RTL-ovog showa "Zvijezde"

Mlada, 17-godišnja zadarska gimnazijalka Jessica Atlić McColgan pobjednica je RTL-ovog glazbenog showa "Zvijezde", čime je osvojila 100 tisuća kuna i snimanje albuma!

Jessica je u prvom krugu otpjevala Treasure Bruna Marsa te je izvrsno interpretacijom i plesnom koreografijom oduševila žiri koji joj je dodijelio ukupno 49 od mogućih 50 bodova (Maja 9, Tony 10, Remy 10, Massimo 10 i prva Foxova ocjena 10 uopće u showu). Isti broj bodova- 49, u prvom je krugu osvojila i Bernarda Bobovečki, 48 bodova Filip Rudan a 46 Sara Andrić.

U drugom, akustičnom krugu Jessica je uz gitaru izvela Magazinovu Kako sam te voljela za izvedbu koje je dobila maksimalnih 50 bodova od žirija. Sa 99 bodova u dva nastupa osigurala je nastup u superfinalu u koje je s istim brojem bodova (99) ušla i fenomenalna Bernarda Bobovečki.

U finalnom nastupu Jessica je savršeno otpjevala Adelin Make You Feel My Love a Bernarda Srebrni od grupe Flare. Iako su obje izvedbe bile fantastične, Bernarda je u jednom trenutku zaboravila riječi ali se i vrlo dobro snašla. Pobjedu je na koncu zasluženo ali vrlo tijesno odnijela Jessica s 48 bodova a Bernarda je skupila bod manje, 47. Presudio je Tony Cetinski koji je Jessici dodijelio 10 bodova, a Bernardi 8.

Jessica Atlić McColgan učenica je trećeg razreda zadarske Gimnazije Franje Petrića, popularnog MIOC-a. Zajedno je s obitelji proputovala cijeli svijet s obzirom da joj je otac koji je rođeni Irac, diplomat. Od trećeg razreda osnovne škole nastupa na glazbenim smotrama, od sedmog razreda počinje pisati vlastite pjesme i dosada ih se već nakupilo preko 15.

Mlada Zadranka ovom pobjedom je osvojila titulu "Zvijezde", 100 tisuća kuna i snimanje albuma za diskografsku kuću Dallas Records.


Reci što misliš!