Zabava

uskoro i promocija u zadru

"Čvor": Zadarska pjevačica Sanella ima novi singl i video spot

Novi singl i video spot Sanelle, "Čvor", u izdanju Hit Recordsa, ugledao je svjetlo dana početkom lipnja, kada je premijerno bio prikazan na CMC-u, a promocija će se održati u Callegro baru Zadar 19. lipnja s početkom u 20 sati.

Riječ je o modernoj pop art baladi koju izvodi pjesnikinja Sanella Bačić iz Zadra.
Autor teksta i glazbe je Kristijan Rahimovski a za aranžman i produkciju zaslužan Filip Gjud.

Ova dugo očekivana glazbena poslastica sa snažnom osobnom i ljubavnom porukom već je osvojila mnoga srca kod slušatelja, a istovremeno se očekuje kako će postići i uspjeh u eteru. Sanella ne krije svoje zadovoljstvo sa timom ljudi s kojima je surađivala kako na pjesmi za koju kaže da je odraz njezine duše tako i sa snimanjem video spota:

"U okruženju sa predivnom ekipom  uživala sam u snimanju ovog spota  koji redateljski potpisuje Jerko Marić / grupa Adastra a autor fotografija sa snimanja spota  Aleksandar Bonačić.

Spot je sniman u Zadru na tri različite lokacije: Ljubač, Ražanac i Sabunike.

Upravo kroz te scene koje se stapaju sa samim tekstom pjesme Čvor, mogu  se vidjeti sve ljepote prirode kojima Zadar i okolica Zadra raspolažu .

U spotu su glumili moj zet Damir Beljo ( europski prvak u boksu poznat kao ponos nacije BIH), njegova supruga, moja sestra i bivši model Andrijana Beljo (Bačić ) i Domagoj Bašić (vilionist zadarske grupe Calypso).

Prekrasnu svjetlo plavu haljinu u spotu kreirala je naša mlada zadarska kreatorica Martina Ješe i njezina Cataleya a za prekrasnu dugu haljinu u drugom dijelu spota zaslužna je moja sestra Antonella Bačić javnosti poznata kao bivši model, modna blogerica i glumica u spotovima naših poznatih estradnih imena.

Za frizuru je zaslužan zadarski frizerski salon Hair for life a za Make up Ivana Šimunić / HRT.''

Nakon zaista duge glazbene pauze, snimanje novog singla, Sanella smatra svojim novim početkom, obzirom da se s glazbom počela baviti od svoje 11 godine,od dječjeg festivala '95 pa sve do Zadar festa '99 i 2000- te, Melodija hrvatskog jadrana i drugih festivala.

Ove godine u duetu s Ivanom Županovićem osvojila je nagradu stručnog ocjenjivačkog žirija za skladbu "Isuse" na Festivalu moderne duhovne glazbe "Svjetlost dolazi" Zadar 2017. 

Vrlo pozitivan i zanimljiv segment koji je spoj suradnje između Kristijana Rahimovskog i Sanelle između ostalog je ljubavna poezija s kojom se Sanella bavi dugi niz godina,  a uskoro izlazi i njezino prvo izdanje zbirke ljubavne poezije.

U tom prvcu zajedno su i krenuli.


Reci što misliš!