Zabava

Bazen Ilirija

Gibonni otvara koncertnu sezonu u Biogradu, ulaznice već u prodaji!

Gibonni otvara koncertnu sezonu u Biogradu, ulaznice već u prodaji!
Davor Puklavec/PIXSELL

Zlatan Stipišić – Gibonni svojim velikim solo koncertom 15.07.2017. u 22.00h, otvara ljetnu koncertnu sezonu na bazenu „Ilirija“- Aquatic Beach Club

Izniman muzičar koji slovi kao veliki perfekcionist i kojem svaki koncert predstavlja izazov ka pomicanju granica, ni ovaj put vas neće ostaviti ravnodušnima. 

Ravnodušnima vas neće ostaviti ni Gibonnijeva  proširena postava vrsnih glazbenika, koju je okupio za ovaj biogradski koncert, od kojih svakako treba istaknuti virtuoza na gitari - Nikšu Bratoša, Hrvoja Rupčića na perkusijama i Dražena Bogdanovića na saksofonu. 

Ovo je ujedno njihov prvi nastup na predivnoj morskoj lokaciji u Biogradu na Moru. 

Bezvremenske hitove kao što su Oprosti, Ovo mi je škola, Divji cvit, Sa mnom ili bez mene, Zlatne godine, Onako od oka , Činim pravu stvar, imat ćete priliku nakon dugo godina poslušati na velikom koncertu u Biogradu! 

Osim starijih hitova uživat ćete i u Gibonnijevom najnovijem hitu kojeg je publika izuzetno dobro prihvatila - Bella Figura, Bella Pintura.  Kako mnogi kažu - 'pisma' u kojoj je napisao roman...

Jedinstvena mediteranska atmosfera, poseban morski interijer,  intimne note, vrhunska produkcija uz vrhunsku postavu benda - garancija su za večer o kojoj će se još dugo pričati! 

Publika žeđa za novim koncertima, stoga ne sumnjamo da će Gibonni napraviti pravu stvar i otvoriti ljetnu sezonu senzacionalno, samo onako kako on zna!

Ne propustite otvaranje koncertne sezone uz jedinstvenog Gibonnija. 

Ulaznice su puštene u prodaju i možete ih kupiti po 90,00 kn na prodajnim mjestima Ticketshopa i putem njihove web stranice

Do kraja tjedna moći ćete ih kupiti i na prodajnim mjestima Ilirije: ILIRIJA TRAVEL, HOTEL ILIRIJA,CAMP PARK SOLINE, MARINA KORNATI. 

Vip karte PO 150,00 kn će se isključivo prodavati u agenciji ILIRIJA TRAVEL. 


Reci što misliš!