Zabava

subota, 24. lipnja

Benkovac se sprema za punk feštu pod nazivom "Splitska buka"!

Benkovac se sprema za punk feštu pod nazivom

Inspirirani lanjskim projektom Čuvaj Se Sinjske Buke U Benkovcu, ove godine ekipa okupljena oko Vlajternative izabrala je Split i u mnoštvu bendova, grupa, glazbe, scene dovodi nam četiri benda koji će predstavljati svoj grad.

Iz najave:

Nije bilo lako i nezahvalno je odabrati 4 benda za pretenciozni naslov Spitska buka, ali ovo je Splitska buka U Benkovcu, tako da smo nekako prilagodili sebi, našim poznanstvima, prijateljstvima, žanrovski pankerski, mogućnostima, afinitetima, sklonostima, raznolikošću i tako dalje.

Cili koncept je smišljen onako špurijovski "Od ekipe za ekipu" i nadamo se da ćete prepoznati našu želju, trud i poantu.  Dugo smo vijećali, borili, razmišljali i na kraju odlučili napraviti Splitsku buku unatoč nekim situacijamakoje su skoro dovele da be bude ništa! Ža nam je odma nekih bendova koje jednostavno nismo mogli ubaciti, a savršeno bi se uklopili.

Znači ovo su bendovi na prvoj crti koji će u subotu 24.6.2017. braniti i širiti Splitsku buku u Benkovcu:

ETO - je autorski psihodelični punk - rock band, postoji od 2013. godine.
Žive i djeluju u Splitu. eto!

PORNO SUICID - ELECTRONIK PROGRESSIVE PUNK platforma iz Splita i Solina dijelom!!

STEPPED OUT - Hardcore band from Split

ŠPURIJUS - punk rock legende iz Splita! Slave uskoro 20 godina postojanja, rade novi spot, imaju tamo neku instagram stranicu i pismom pričaju Split, prirodu i društvo.


Znači u subotu 24.6.2017. u bašti ili dvorištu Doma kulture, od 21h počinje Splitska buka u Benkovcu!!

Oživit ćemo prostor, ograditi ko lani, staviti ulaz kao donaciju od 20 ak kuna, vjerojatno imati majice ali u strogo ograničenim količinama, ali o tome se još javimo!!

Glazba koju ćemo svirati u pozadini zamislili smo da bude sa splitske scena koju ovim želimo dodatno oživiti, promovirati i i istaknuti.

Ekskurzija poljoprivredne škole, Đubrivo, Inverted Pussyfix, Fon Biskich i Narodno Blago, Đavoli, Daleka Obala, Kineski Zid, Dino Dvornik, Mister No, Mind Zoo, La Volpe, The Heaps, Justin Johnsons, Rumplstinsky, Metak, Zinedin Zidane, The Obala, TBF...itd itd. AKO se potrudimo za playlistu, ako ne, onda Megadeth i Panteru.

E da, tribali bi se zahvaliti Turističkoj zajednici grada Benkovca i Gradu Benkovcu te Benkoviću i ekipi što će pomoći počistiti prostor!


Reci što misliš!