Zabava

melodije istre i kvarnera

Krešimir Perović na ovogodišnjem MIK-u s pjesmom "Zlato moje"

Krešimir Perović na ovogodišnjem MIK-u s pjesmom

Zadarski glazbenik Krešimir Perović i ovog se ljeta po peti put zaredom predstavlja na festivalu Melodije Istre i Kvarnera MIK koji počinje u Opatiji u utorak 27. lipnja, a završava finalom 2. srpnja u Rijeci.

Za ovogodišnji je nastup odabrao skladbu ''Zlato moje'' autorskog trojca Rapotec Ute, Kovačić Damjanjević, Valenčić. Na pozornici jednog od najdugovječnijih hrvatskih festivala ni ove godine neće biti sam jer je pjesma duet s Melanijom Purić, uspješnom natjecateljiicom prve sezone poznatog televizijskog showa ''The Voice''.

Inače, Krešimir ovih dana ne izlazi iz studija jer je u pripremi i prepjev pjesme ''Zlato moje'' na dalmatinsku čakavicu, a snimio je i pjesmu poznatog hrvatskog pjesnika koju će kandidirati na jedan od festivala sljedeće godine. Za istu je u pripremi i snimanje spota.

Podsjetimo, Krešimir je lani doslovno pokorio MIK izvodeći pjesmu ''Pridi, šlovek muoj'' koja je proglašena najnagrađivanijom pjesmom prošlogodišnjeg festivala budući je osvojila prvo mjesto stručnog ocjenjivačkog suda, nagradu za najbolji tekst, nagradu za najbolji aranžman i nagradu za najprimjerenije zastupljen istarski melos.

Ako je suditi po prošlogodišnjem velikom uspjehu možda će pjesma ''Zlato moje'' Kreši i ove godine donijeti zlatan uspjeh.


Reci što misliš!