Zabava

koncert je zakazan 29. kolovoza

Duran Duran: ekskluzivan koncert u Zagrebu, prodano više od 60% Šalate

Duran Duran: ekskluzivan koncert u Zagrebu, prodano više od 60% Šalate
Facebook

Trenutan koncertni raspored grupe Duran Duran otkriva da će do kraja 2017. godine jedini samostalan koncert odsvirati na zagrebačkoj Šalati 29. kolovoza.

Ostali nastupi, kao što su na talijanskom Home Festivalu ili irskom Electric Picnicu festivalskog su karaktera, znači i kraći, dok će Zagreb i Hrvatska biti počašćeni ekskluzivnom cjelovečernjom svirkom legendarne britanske četvorke.

Set lista Duranovaca, sudeći prema nedavnim koncertima, uvelike se naslanja na bezvremenske klasike poput «Wild Boys», «A View To A Kill», «Come Undone», «Is There Something I Should Know?», «Notorious», «Ordinary World», «Girls On Film», «Save A Prayer», «(Reach Up For The) Sunrise» i megahit «Rio», kojim obično završavaju program. Sjajan aktualan studijski album «Paper Gods» kojeg je bend objavio 2015. godine svoju satnicu na pozornici dobiva kroz zapažene singlove «Pressure Off», «Last Night In The City» i naslovnu pjesmu izdanja.

Zasad je prodano više od 60% kapaciteta Šalate. U ponudi je još svega desetak ulaznica za VIP tribine i oko 200 za fan pit, te preostali parter i tribine sjedenje, ukupno manje od 40% stadiona, što daje naznake da bi koncert mogao biti rasprodan od sredine kolovoza.

Koncert grupe Duran Duran dio je Ožujsko Glazbene točionice, brenda ponovo pokrenutog u ekskluzivnoj suradnji Ožujske pive i LAA. U Ožujsko Glazbenu točionicu uključeni su koncerti velikih stranih i regionalnih izvođača u Hrvatskoj kao što su Laibach, Ministry, Mastodon, Prophets Of Rage, House Of Pain, Black Peaks, The Cult, Ryan Adams, Pet Shop Boys, Duran Duran i Dubioza Kolektiv. 

Ulaznice

Parter stajanje

210 kn do 22. svibnja / 230 kn do 28. kolovoza / 250 kn na dan koncerta

Tribine sjedenje

240 kn do 22. svibnja / 260 kn do 28. kolovoza / 280 kn na dan koncerta

Fan pit

250 kn do 22. svibnja / 270 kn do 28. kolovoza / 290 kn na dan koncerta

VIP tribina – rasprodano

Službena prodajna mjesta:

Dirty old shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13

Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar

Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

 

 

 


Reci što misliš!