Zabava

eter u fokusu

HR top 40: Gibonni s pjesmom Bella figura, bella pitura stigao u top tri

HR top 40: Gibonni s pjesmom Bella figura, bella pitura stigao u top tri

Mile Kekin sa svojim 'Renoom 4' i nakon devet tjedana na top listi najemitiranijih domaćih singlova HR top 40, nastavlja uspješan niz te se i peti tjedan zaredom nalazi na samom vrhu.

Drugi je i ovoga puta Massimo s 'Neka ti plove brodovi', dok je Gibonni s najnovijim singlom s albuma 'Familija', pjesmom 'Bella figura, bella pitura', nakon šest tjedana na listi stigao do visokog trećeg mjesta.

Zanimljivo je kako se mlada Mia Dimšić s čak tri singla nalazi u prvih deset. Njen 'Bezimeni', koji je dugo bio i na samom vrhu liste, nalazi se ovoga puta na šestom mjestu, suradnja s Lorenzom, pjesma 'Sve sam znala i prije', stigla je do osmog, dok je naslovna pjesma njenog albuma prvijenca 'Život nije siv' i nakon čak 52. tjedna na listi na visokom desetom mjestu.

Mile Kekin ponovo je na prvim mjestima u svim hrvatskim regijama od Slavonije do Dalmacije, Zagorja, Središnje Hrvatske, Grada Zagreba te Istre i Primorja.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!