Zabava

samo da je para

Nećete vjerovati što sve neki Splićani uoči Ultre nazivaju hostelom!

Nećete vjerovati što sve neki Splićani uoči Ultre nazivaju hostelom!
Borna Filic/PIXSELL

Čini se kako su posjetitelji Ultre s godinama postali oprezniji i pažljiviji s lovom jer informacije iz Splita govore da je uoči festivala nekoliko tisuća kreveta ostalo prazno

Već tradicionalno, iz godine u godinu, u ovo vrijeme uoči Ultre izvještavamo o pohlepnim splitskim iznajmljivačima koji bez ikakvih kriterija nude smještaj partijanerima, a sve kako bi u džep pospremili koji euro.

Ipak, čini se kako su posjetitelji Ultre s godinama postali oprezniji i pažljiviji s lovom jer informacije iz Splita govore da je uoči festivala nekoliko tisuća kreveta ostalo prazno, javlja RTL.

A što sve Splićani često nude kao smještaj i o kakvoj se improvizaciji radi možda najbolje govori jedan oglas objavljen na Air Bnb-u.

Ivica je, naime, u jednu prostoriju ugurao nekoliko potpuno različitih kreveta, 'obukao' ih u potpuno različite posteljine, pored njih postavio nekoliko stolova i stolica, a sve to nazvao je - hostelom! Osim prostrane spavaonice, vlasnik nudi i nimalo luksuznu kuhinjicu, kupaonicu i toalet.

Dakle, na prvi pogled, čovjek bi pomislio da se radi o nekakvoj vojarni, a ne o smještaju ponuđenom turistima.

Ako ništa drugo, vlasnik nije izvjesio neku nebuloznu cijenu jer u ovom hostelu možete spavati za 201 kunu po noći.

Pa tko voli, nek' izvoli...


Reci što misliš!