Zabava

uživajte!

Tomislav Bralić i klapa Intrade u Kneževoj palači snimili spot za pjesmu "Ti, samo si ti"

Tomislav Bralić i klapa Intrade u Kneževoj palači snimili spot za pjesmu
Toni Bučić

Kneževu palaču su na snimanju novog spota Tomislava Bralića i klape Intrade ispunili stihovi nove pjesme "Ti, samo si ti" s kojom su na Splitskom festivalu osvojili treću nagradu stručnog ocjenjivačkog suda.

Stihove i glazbu nove pjesme potpisuje Vinko Barčot koji je za klapu napisao pjesme "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat jubit",  "Lipe oči" i  "Samo za tebe", za Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti", Meri Cetinić "Zemlja dide mog", klapu Šufit "Ne diraj moju ljubav", Marka Škugora i Olivera Dragojevića "Samo s tobom sam upoznao ljubav" itd.

Tomislav Bralić i klapa Intrade su sa Vinkom Barčotom i producentom Remijem Kazinotijem snimili u nekoliko zadnjih godina puno hitova, tako da već sada možemo prognozirati da će "Ti, samo si ti" vrlo brzo postati još jedna uspješnica.

Spot je snimio klapin dugogodišnji redatelj Željko Petreš koji je za ovaj spot odabrao lokacije Kneževe palače u Zadru, Podstranu i Omiš. 

Klapa nestrpljivo očekuje prve reakcije fanova na novi spot, a paralelno s time nastupaju diljem obale i pripremaju se za svoj veliki koncert u pulskoj Areni 4. kolovoza kojem se neizmjerno vesele jer je to jedina Arena u Hrvatskoj koju do sada nisu napunili. Tim koncertom klapa će si ostvariti još jedan lijepi glazbeni san.

Vesele se i jer im se fanovi javljaju preko društvenih mreža te najavljuju svoj dolazak na koncert iz Slovenije, Austrije, Njemačke, Slovačke i Mađarske! Ulaznice su u prodaju u sustavu Eventima, na ticketshop.hr i scardona.hr.


Reci što misliš!