Zabava

odgovorila na glasine

Supruga slavnog glumca progovorila o svingerstvu

Supruga slavnog glumca progovorila o svingerstvu
Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Holivudom već neko vrijeme kruže glasine o tome kako slavni glumac Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett Smith imaju sklonost ka svinganju, no 45-godišnja glumica odlučila je konačno reći što misli o svemu tome.

Nije tajna da glumac Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett Smith imaju 'otvoreni bračni odnos' o čemu je 45-godišnja ljepotica već ranije otvoreno progovorila u medijima, no glumica je nedavno demantirala glasine o tome da su ona i zvijeda serije 'Princ iz Bel Aira' svingeri.

Nakon što su se Holivudom proširile glasine kako bračni par Smith pokušava začiniti svoj seksualni život pozivajući druge osobe u njihov zajednički krevet, nedavno je u gostovanju u emisiji 'Watch What Happens Live With Andy Cohen' jednog gledatelja zanimalo ima li istine u tim sočnim tračevima.

Glumica je tada entuzijastično odgovorila - 'Da bar! Da barem jesmo svingeri!, čime je dala nagovijestiti kako zbilja vode netipičan ljubavni život, a nedavno je progovorila i o burnom seksu u kojem je holivudski par uživao u limuzini na putu na dodjelu Oscara 2010. godine.


Reci što misliš!