Zabava

premijera 10. kolovoza

David Ricov snimio obradu pjesme "Kamena Dalmacija" Romea Santinija

David Ricov snimio obradu pjesme

David Ricov snimio je obradu legendarne pjesme "Kamena Dalmacija" pokojnog zadarskog pjevača Romea Santinija. Obrada je snimljena uz podršku obitelji Santini kojoj je jako drago da se na taj način budi sjećanje na njihovog muža i oca.

Za istoimenu pjesmu prije par dana snimljen je i spot u prekrasnom ambijentu Kraljevskih vinograda u Petrčanima. Scenarij spota govori o čovjeku koji se nakon dugo godina izbivanja iz domovine ponovno vraća u Dalmaciju svojoj obitelji.

S obzirom na prijašnje Davidove spotove u kojima je glavnu ulogu imala Ava Karabatic ovaj put se je David odlučio da u spot za glavne protagonistice stavi svoju suprugu Katarinu, malenu nećakinju i svoju baku.

- Iznimna mi je čast što se obitelj Santini odlučila upravo meni dati podršku u snimanju ove pjesme i spota te mi je time bila još veća obveza i odgovornost da spot i pjesma ispadnu dobro. Pjesma je snimana u Zagrebu, malo smo je modernizirali, ubrzali i prilagodili današnjoj publici s obzirom da je neizostavni dio moga programa na brojnim nastupima, kazao nam je David.

Aranžman pjesme potpisuje kao i uvijek do sada Marin Seko, a autor glazbe i teksta je pokojni Romeo. Premijera spota bit će 10. kolovoza u Kraljevskim vinogradima a na njoj se očekuju poznata imena regionalnog showbiznisa... 

David nastavlja s brojnim dogovorenim nastupima ovog ljeta ali vjeruje da će uhvatiti i malo vremena za odmor u svojoj kući na otoku Ugljanu.


Reci što misliš!