Zabava

chrissy teigen

Slavna ljepotica izvrijeđala predsjednika Trumpa, a on ju blokirao

Slavna ljepotica izvrijeđala predsjednika Trumpa, a on ju blokirao
Profimedia/tportal

Manekenka Chrissy Teigen poznata je po svom provokativnom smislu za humor, ali da će joj trebati punih devet godina da ju američki predsjednik Donald Trump blokira na društvenim mrežama, nije mogla ni slutiti.

Chrissy Teigen, manekenka i supruga poznatog pjevača Johna Legenda, poznata je po svom uvrnutom smislu za humor kojemu ne uspijeva pobjeći ni njezin slavni suprug, no već neko vrijeme na tapeti uvredljivih i provokativnih osuda i natpisa od strane slavne manekenke našao se i američki predsjednik Donald Trump, točnije devet punih godina.

Toliko vremena trebalo je američkom predsjedniku da blokira slavnu ljepoticu na Twitteru. Omraženi predsjednik koji prema anketama popularnosti ne kotira najbolje među američkom javnosti, a pogotovo ne u Hollywoodu, poznat je po svom neobičnom načinu suočavanja s ljudima koji ga ne podržavaju - blokiranjem na društvenim mrežama.

Slavna manekenka zasmetala mu je zbog svojih učestalih uvredljivih natpisima na njegov račun, a njezina zadnja objava koja glasi - 'lol, nitko te ne voli' je, čini se, bila ta zbog koje je predsjedniku Trumpu prekipjelo. Humoristična Chrissy na svom je Twitter profilu objavila 'radosnu' vijest uz opis - 'Nakon što 9 godina mrzim Donalda Trumpa, riječi lol, nitko te ne voli su bile kap koja je prelila čašu'.


Reci što misliš!