Zabava

Velika proslava hostela Forum

Nakon 17 godina Kojoti opet u Zadru!

Nakon 17 godina Kojoti opet u Zadru!
Facebook

Iako nema svoj „pravi“ festival, Zadar je uz šibenski Regius festival jedina lokacija u Dalmaciji ovog ljeta na kojoj će Kojoti nastupiti na svojoj mini turneji Hrvatskom.

Dva puta zaredom proglašen najboljim hostelom u Hrvatskoj, uvršten u kolekciju Unusual Hotels of the World, niz godina dobitnik certifikata izvrsnosti Tripadvisora, a sada i na pragu ulaska u prestižnu grupaciju Europe's Famous Hostels - Hostel Forum u svojih 5 godina rada nesvakidašnjim konceptom i neobičnim dizajnom osigurao si je zavidan ugled među backpackerima iz čitavog svijeta te se okitio mnogim nagradama turističke struke, ali i one arhitektonske.

Spektakularni peti rođendan ekipa iz hostela proslavit će velikim koncertom kultnih Kojota, headlinera raznih festivala ovog ljeta u Hrvatskoj, pa i šire. Iako nema svoj „pravi“ festival, Zadar je uz šibenski Regius festival jedina lokacija u Dalmaciji ovog ljeta na kojoj će Kojoti nastupiti na svojoj mini turneji Hrvatskom.

Rock'n'roll manijaci – Kojoti, koje je utemeljio bivši član Majki Davor Viduka 1992. godine zadnji su put prije nego se bend raspao 2000. godine svirali upravo u Zadru. Nakon furioznog povratničkog nastupa na festivalu Brijačnica u siječnju ove godine krenuli su na turneju od 20tak koncerata paralelno sa radom na novom albumu. Jedna od “postaja” je i ovaj nastup u Zadru.

Kojoti nastupaju u staroj postavi (Davor Viduka gitara, Alen Marin vokal, Banja Marin bas, Bobo Gruičić bibnjevi) pojačani  sa dvoje novih članova - Dan (Majke) na klavijaturama i ritam gitari te Djeke (Disciplina kičme) na usnoj harmonici.

I na kraju samo pozivnica od srca: petak 28.7., u 22 h na Forumu vas čekaju Boutique Hostel Forum i Kojoti. Garantirano dobra svirka uz naravno - besplatan upad. 

U bodule ili vlaje možete i u subotu ujutro :-)
 


Reci što misliš!