Zabava

Virsko ljeto 2017.

Nina Badrić raspjevala i rasplesala 12 tisuća Virana i njihovih gostiju

Nina Badrić raspjevala i rasplesala 12 tisuća Virana i njihovih gostiju
Kažimir Škrbić

Nina Badrić nastupila je sinoć u sklopu Virskog ljeta na Trgu Sv. Jure pred oko 12 tisuća Virana i njihovih gostiju iz čak 80-tak zemalja svijeta. I naravno oduševila!

- Što ti punica kuha? Punjene paprike! A mene nisi zvao na ručak?!, tako je hrvatska glazbena diva Nina Badrić predstavila klavijaturistu iz sjajnog pratećeg benda koji se, kazala je, sretno oženio s vlasnicom obiteljske kuće na Viru.

Predstavila je i druge koji su sinoć svirali na nezaboravnom druženju s Ninom u spektakularnoj atmosferi pred više od 12 tisuća Virana, virskih vikendaša iz Zagreba, Osijeka i drugih hrvatskih gradova, turista iz 80-ak svjetskih zemalja, ili svih koji su nakrcali prostor Trga svetog Jure i virske rive od plažnog bara „Uz Mulo“ do kraja virskog Muja i šetnice Jadro.

Za sve drugo pobrinula se Nina: pjevala je svoje najveće hitove, par poznatih pjesama stranih izvođača i jednu Massimovu s kojim je prije koji dan imala zajednički nastup.

Virani su je nagradili velikim buketom ruža, a ona je tijekom koncerta poseban pozdrav uputila sjajnom Marku Kosu i Udruzi „Mali zmaj“ za koju je virski Zagrepčanin pretrčao 310 kilometara od Zagreba do Vira.


Reci što misliš!