Zabava

Promjena na vrhu

Lista puna iznenađenja: Top deset najplaćenijih holivudskih glumica

Lista puna iznenađenja: Top deset najplaćenijih holivudskih glumica
© Guliver Image/WENN.com

Emma Stone - 26 milijuna dolara Zahvaljujući ulozi Mije, u filmu 'La La Land', s Ryanom Goslingom, koji je zaradio nevjerojatnih 445.3 milijuna dolara od prikazivanja u kinima diljem svijeta, 28-godišnja Emma Stone popela se na prvo mjesto Forbesove top liste najplaćenijih glumica u ovoj godini.

Jennifer Aniston - 25.5 milijuna dolara

Iako već dugo nije nešto snimala, Jennifer Aniston je završila na drugom mjestu Forbesove liste, ponajviše zahvaljujući ulozi u 'Prijateljima', za što još uvijek 'kapa' novac na njezin račun, ali i reklama za primjerice zrakoplovnu kompaniju Emirates Airlines.

Jennifer Lawrence - 24 milijuna dolara

Pune dvije godine bila je najplaćenija glumica na svijetu, a ove je godine završila na trećem mjestu sa 24 milijuna dolara na računu. Poznata po tome što se usudila javno progovoriti o nejednakim honorarima za muške i ženske glumce, ove godine zaradila je i od modne kampanje za Christian Diora.

Melissa McCarthy - 18 milijuna dolara

I dok je prošle godine zaradila čak 33 milijuna dolara, glumica Melissa McCarthy ove je godine uprihodila tek 18 milijuna dolara, što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju.

Mila Kunis - 15.5 milijuna dolara

Iako zbog trudnoće i rođenja drugog djeta ima manje angažmana, to ne znači da Mila Kunis nije ništa zaradila u ovoj godini. Na petom se mjestu našla s 15.5 milijuna dolara.

Emma Watson - 14 milijuna dolara

Zahvaljujući ekranizaciji popularnog animiranog filma 'Ljepotica i zvijer', Emma Watson je uspjela ove godine po prvi puta ući na slavnu Forbesovu listu, sa zaradom od 14 milijuna dolara.

Charlize Theron - 14 milijuna dolara

14 milijuna dolara na svoj je račun spremila i Charlize Theron, ponajviše zahvaljujući ugovoru s Diorom i unaprijed plaćenim poslovima.

Cate Blanchett - 12 milijuna dolara

Australska glumica Cate Blanchett zadnji put se našla među top 10 najbolje plaćenih glumica 2009. Glumica je, čini se, pronašla savršenu formulu pa osim filmova u kojim njezin raskošn talnet dolazi do izražaja, snima i kino hitove poput 'Thora' koji garantiraju milijune na bankovnom računu.

Julia Roberts - 12 milijuna dolara

Julia Roberts zaradila je od 12 milijuna dolara, ali najviše zahvaljujući tantijemima koji kapaju od prijašnjih filmova i unosnom ugovorom s kozmetičkom brendom Lancome čije je zaštitno lice već godinama.

Amy Adams - 11.5 milijuna dolara

Na posljednjem, desetom mjestu Forbesove liste najplaćenijih glumica našla se Amy Adams, što je mnoge iznenadilo, budući da su iza nje ostala zvučnija imena poput Scarlett Johansson. No crvenokosa ljepotica pokazala je da savršeno dobro balansira između filmova koje hvale kritičari i hitova na kino blagajnama, doznaje Tportal.


Reci što misliš!