Zabava

naj imena elektroničke scene

Sutra počinje spektakl na Pagu, na 5. rođendan Sonus festivala stižu Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Âme...

Sutra počinje spektakl na Pagu, na 5. rođendan Sonus festivala stižu Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Âme...

Sutra, u nedjelju 20. kolovoza, s početkom u 16h, na paškoj plaži Zrće, u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, počet će jubilarni 5. Sonus festival.

Najveća imena svjetske scene elektroničke glazbe uveličat će ovaj, prema izboru renomiranog časopisa Resident Advisor, među 10 najboljih festivala u svijetu za mjesec kolovoz.

Planetarno poznati Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Adam Beyer i još skoro 70 izvođača nastupit će tijekom 5 dana i 5 noći festivala, na dnevnim, večernjim, boat partijima i afterpartijima.

Sonus festival koji će se ove godine održati od 20. do 24. kolovoza planira ugostiti tisuće posjetitelja iz više od 60 zemalja svijeta, od SADa do Australije.

Festivalske ulaznice u pretprodaji su rasprodane. Na ulazu u festival će biti dostupan ograničen broj festivalskih i dnevnih ulaznica po i dalje povlaštenim cijenama za posjetitelje iz EX YU regije.

Za sve novosti, pratite Sonus na socijalnim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/


Reci što misliš!