Zabava

za izvedbu pjesme "samo kapi"

Ivanu Županoviću nagrada za najbolju interpretaciju na "Večeri dalmatinske šansone" u Šibeniku

Ivanu Županoviću nagrada za najbolju interpretaciju na
Duško Jaramaz/ PIXSELL

Sinoć je održana Večer novih skladbi na "Večerima dalmatinske šansone" u Šibeniku koja protekla je u ugodnoj atmosferi, a žiri i publika nisu imali lagan zadatak.

Prvo mjesto prema ocjeni žirija pripalo je klapi Šufit i skladbi "Uzelo te nebo suncu" , dok je na drugo mjesto zasjela Zsa Zsa sa skladbom "Kad budemo sami". Treće mjesto žiri je dodjelio klapi Cambi i "Jubit ću te zauvik".

Publika je prvo mjesto osigurala za Četiri tenora, dok su se na drugom i trećem mjestu našli Grupa 022 i klapa Brodarica.

Najbolji debitant je Romana Lalić Perković, nagradu za najbolji tekst osvojio je Frane Bilić za pjesmu "Srce prije kiše’, Diogen je imao najbolje kantautorsko djelo, a nagradu za najbolju interpretaciju osvojio je Zadranin Ivan Ive Županović, za izvedbu pjesme "Samo kapi".

- Eto, dogodilo se nešto što san najmanje očekiva, a u stvari već dugo najviše priželjkiva a to je nagrada za najbolju interpretaciju na Večeri dalmatinske šansone sa pismom "Samo kapi" (Olja Dešić/Katarina Jakelić/Olja Dešić).

Meni kao pjevaču baš ova nagrada znači najviše. Nažalost, nisan moga ostati na dodjeli i osobno primiti nagradu, a čujem da je bila i potraga za mnom netom prije jer sam doslovno par minuta nakon odrađenog nastupa mora sisti u auto i pravac Sukošan na svirku sa mojim bendom Calypso.

Kate i Olja, fala vam za ovu pismu. Fala Branku Viljcu i Dušanu Šarcu što me po osmi put "trpe" na festivalu. Fala izdavačkoj kući Scardona i Branku Paiću na podršci.

I još nešto, i nije da želim ispasti patetičan nego san sritan i iskren zbog prve nagrade u karijeri- dok san piva mislija san samo na moje anđele Zadru, poručio je Ive nakon vrijednog priznanja.

Bravo Ive, iskrene čestitke!


Reci što misliš!