Zabava

snimanje novog filma

Robb Stark dolazi na Pag i spreman je na akciju

Robb Stark dolazi na Pag i spreman je na akciju

Na Pag dolazi britanski glumac Richard Madden (31), koji je poznat po ulozi Robba Starka u popularnoj HBO-ovoj seriji 'Igra prijestolja'. Madden će tumačiti glavnu ulogu DJ-a kojega 'love' tri mlade prijateljice u Netflixovoj komediji 'DJ Ibiza'

Upravo za taj film održava se casting u zagrebačkom hotelu Westin, a statisti će od 13. do 15. rujna glumiti u scenama partyjanja na otoku Pagu.

Prednost pri odabiru imat će statisti koji su slobodni već 11. i 12. rujna, kad će biti probe za snimanje, a osigurat će im se prijevoz, smještaj i hrana na Pagu. Iako je dnevnica za statiranje 200 kuna, interes na castingu je relativno slab.

Organizatori su rekli da je takav odaziv jer imaju bazu sa statistima te da je ovaj casting za nove statiste. Prijateljice, koje će hvatati Maddena u filmu, tumačit će Gillian Jacobs (34), Phoebe Robinson (32) i Vanessa Bayer (35). 

Robert Madden tumačio je Robba Starka u seriji “Igra prijestolja”. Njega i njegovu suprugu ubio je lord Roose Bolton.

Radnja filma prati poslovnu ženu, čiju ulogu tumači Jacobs, koja s prijateljicama putuje u Španjolsku kako bi zatvorila velike poslove. Na Ibizi se zaljubljuje u poznatog DJ-a te shvaća da je život više od posla koji mrzi. Od poznatih glumaca spominje se i Julia Roberts, no ne zna se koju će ulogu igrati.

Režiju 'DJ Ibize' potpisuje Alex Richanbach, koji je režirao uspješnu komediju 'We Are Young'. Scenarij za film pisala je glumica i scenaristica Lauryn Kahn.


Reci što misliš!