Zabava

autoimuna bolest lupus

Selena Gomez otkrila zašto se ljetos povukla

Selena Gomez otkrila zašto se ljetos povukla
Instagram

Selena Gomez nedavno je, u potpunoj tajnosti, bila na translantaciji bubrega. Pjevačica se već nekoliko puta povlačila sa scene te iskreno objasnila kako je razlog tome autoimuna bolest lupus.

Tijekom ljeta mlada zvijezda zbog toga bila je na presađivanju bubrega, a donor joj je bila najbolja prijateljica Francia Raisa. Selena je danas na Instagramu objavila fotke iz bolničkog kreveta te objasnila detalje.

"Svjesna sam toga da su neki moji obožavatelji primijetili da sam se pritajila ovo ljeto i pitali se zašto ne promoviram novu glazbu na koju sam izuzetno ponosna. Tad sam saznala da moram na transplantaciju bubrega zbog lupusa. Morala sam to učiniti za svoje zdravlje. Uskoro ću podijeliti s vama svoj put kroz koji sam prošla posljednjih mjeseci. Do tada, želim se javno zahvaliti svojoj obitelji i nevjerojatnom timu doktora za sve što su učinili za mene prije i poslije operacije.

I na kraju, ne postoje riječi kojima bih mogla zahvaliti svojoj predivnoj prijateljici Franciji Raisi. Poklonila mi je ultimativni dar i žrtvovala se za mene. Volim te sestro. Lupus je bolest o kojoj se i dalje puno ne zna, ali napredak je vidljiv", napisala je Selena.

Zbog problema sa zdravljem Selena je 2013. godine otkazala turneju Star Dance, a u listopadu 2010. prvi put progovorila je o borbi s lupusom. Osim obitelji, velika podrška joj je i dečko The Weeknd, s kojim je navodno nedavno počela živjeti u New Yorku, piše Index.hr


Reci što misliš!