Zabava

lijepa trudnica

Dugo je nismo vidjeli: Doris Vrečko trudna prošetala gradom

Dugo je nismo vidjeli: Doris Vrečko trudna prošetala gradom
Igor Soban/PIXSELLL

Doris Vrečko, bivša državna prvakinja u mačevanju, manekenka i voditeljica koju već dugo nismo vidjeli u javnosti, prošetala je gradskom špicom u društvu majke i pritom pokazala trudnički trbuščić

Iako se Doris Vrečko prije gotovo dvije godine u potpunosti povukla iz javnosti, a i sama je jednom prilikom priznala kako nerado daje intervjue i otkriva detalje iz privatnog života, kada je ovog vikenda prošetala centrom Zagreba, malo tko ju nije prepoznao.

Lijepa Doris, koju smo nekada mogli gledati na ekranima, u emisijama Nove TV, iznenadila je i time što će uskoro po prvi puta postati majka.

U pripijenoj bijeloj majici, casual trapericama i trendi sivom kaputiću, lijepa brineta u društvu majke viđena je na Cvjetnom trgu.

Doris ja naime, već neko vrijeme u sretnoj vezi s 34-godišnjim sportašem iz Kanade, Shaoneom Morrisonnom, koji je rođen i odrastao u Vancouveru, a prije dvije godine potpisao je ugovor za zagrebački HK Medveščak, na poziciji braniča.

Iako je na kraju napustio Medveščak, Shaone nije odustao od Zagreba, ovdje se zaljubio, a sada s voljenom čeka i prinovu.

Osim toga sam je u jednom intervjuu rekao kako mu naša metropola itekako godi.

'Grad je odličan, no još uvijek ga istražujem. Ljudi su vrlo prijateljski raspoloženi. Najviše mi se sviđa atmosfera, način na koji Zagreb živi s brojnim odličnim kafićima i restoranima. Tu su i navijači koje stalno srećem. Svaki put kad bih otišao u grad, sreo bih nekoga s nekim Medveščakovim obilježjem, majicom, kapom ili nečim drugim. To pomaže da se lakše suživiš s gradom, osjetiš se dijelom neke veće priče', ispripovijedao je tada u intervjuu za Večernji list.

Atraktivna voditeljica i bivša državna prvakinja u mačevanju koju smo nekad znali gledati i na modnim pistama, nakon zdravstvenih teškoća, kojima je mnoge zabrinula kada se 2010. onesvijestila i završila u bolnici, oporavila se i sada je sretnija no ikad, piše Tportal.


Reci što misliš!