Zabava

tjedan moderne kuhinje

321-kuhaj: Žiri oplakuje namirnice

321-kuhaj: Žiri oplakuje namirnice

Moderna kuhinja natjecateljima showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' već treći dan zaredom zadaje velike glavobolje. U srijedu navečer imaju 75 minuta vremena za pripremu predjela i glavnog jela, i to samo od namirnica koje su u ponudi dućana na setu!

Trgovina natjecateljima nudi pregršt namirnica od kojih se mogu napraviti moderna jela, no kandidati su još jednom pokazali kako u zbrci i stresu jednostavno ne znaju reagirati, te zaborave na kreativnost. To su primijetili i članovi žirija, koji su prilikom posjeta dućanu ostali šokirani onime što je ostalo na policama!

„Opa, gle ti što je ostalo u dućanu?!“, kazala je Mateja Domitrović Sabo pokazujući na stol prepun netaknute ribe, komada mesa i žitarica. Tu divotu od pogleda komentirali su i Mate Janković i Tomislav Špiček, nabrajajući sto su natjecatelji ostavili. 

„Imali su jako zanimljive namirnice s kojima bi se mogla napraviti jako fina jela, ali su ipak uzeli konvencionalne namirnice s kojima misle da znaju raditi. Igrali su na sigurno. Evo, pogledaj primjera. Imamo tu lavandu koja može biti interesantna u malim dozama“, kazao je Mate, na što se Špiček nadovezao kako bi bio sretan da mu neki natjecatelj na kušanje donese spoj lavande i svinjske masti.

„Zamisli! Ovdje bi se mogli zeznuti… Uzeli su korijander, a siguran sam da misle kako je to zapravo peršin!“, nasmijao se Špiček pokazujući prstom na zeleni pušlek kakav chefovi inače jako vole koristiti. 

Tko će iz ovog ultimativnog testa mašte i sposobnosti natjecatelja izaći kao pobjednik, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21 sat na RTL-u!


Reci što misliš!