Zabava

organizatori poklanjaju 100 ulaznica djeci grada Nina

Ulaznice za komediju "Sjajni momci" od danas se mogu se kupiti i na Kalelargi

Ulaznice za komediju

Ulaznice za hit komediju „Sjajni momci“, koja će se održati u dvorani Krešimira Ćosića u utorak 26. rujna s početkom u 20 sati, od četvrtka 21. rujna možete kupiti na novom prodajnom mjestu Tisak Kalelarga 1 u ulici Elizabete Kotromanić 2 u radnom vremenu od 7 do 22 sata svakim danom i subotom i nedjeljom.

Ulaznice se i dalje mogu kupovati preko sustava www.ticketshop.hr, a prodaja će na blagajni ŠC Višnjik biti organizirana na dan predstave u utorak 26. rujna od 12 do 20 sati. 

Cijene ulaznica: VIP parter (numerirano) 200 kn, parter (slobodno sjedenje) 140 kn, VIP teleskop sredina (numerirano) 160 kn, teleskop lijevo i  teleskop desno (slobodno sjedenje) 120 kn i tribine (slobodno sjedenje) 100 kn. Djeci do 6 godina ulaz je besplatan.

Radi velike materijalne štete koju je Nin pretrpio u prošlotjednoj elementarnoj nepogodi uzrokovanoj poplavama organizator daruje 100 gratis ulaznica za predstavu djeci grada Nina.

Ulaznice će osobno uručiti glumci Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović u ponedjeljak 25. rujna u 13 sati u osnovnoj školi Petar Zoranić u Ninu.


Reci što misliš!