Zabava

kylie jenner

Glasine se šire: Je li najmlađa sestra iz klana Kardashian zaista trudna?

Glasine se šire: Je li najmlađa sestra iz klana Kardashian zaista trudna?
Instagram

Kako donose američki mediji, u slavnu obitelj Kardashian u veljači bi trebao stići još jedan član. 20-godišnja Kylie Jenner, koja niže samo uspjehe sa svojom kozmetičkom linijom, navodno je trudna četiri mjeseca te s reperom Travisom Scottom očekuje djevojčicu.

Više izvora potvrdilo je magazinu People kako 20-godišnja reality zvijezda Kylie Jenner u veljači ove godine treba roditi svoje prvo dijete, čiji je otac reper Travis Scott.

'Prijateljima su rekli prije nekoliko tjedana, no obitelj zna već duže vrijeme. I ona i Travis su jako uzbuđeni', rekao je jedan izvor, dok drugi tvrdi: 'Cijela trudnoća ih je iznenadila, no na kraju ne mogu biti sretniji nego što jesu. Svi su presretni zbog nje.'

Šuška se kako je 25-godišnje reper svojim prijateljima dobro čuvanu tajnu otkrio još u srpnju. 'Bio je toliko uzbuđen da nije mogao ne podijeliti to s njima. Otkako su doznali, on je toliko zaštitnički nastrojen prema Kylie da je to nevjerojatno. Ne može dočekati da postane otac.'

Izvor je dodao kako je Kylie bila toliko zabrinuta da će se za njezinu trudnoću doznati prije negoli ona to sama objavi, da je počela na društvenim mrežama objavljivati stare fotografije na kojima joj je trbuh skroz ravan. Ipak, koliko god su se svi raspisali o navodnoj trudnoći, službenog odgovora s njezine strane još uvijek nema.

Kylie Jenner i Travis Scott vezu su započeli početkom ove godine, nakon što je prekinula s drugim reperom - Tygom. Tu vezu je raskrstila jer je smatrala da je premlada da bude u tako ozbiljnoj vezi. Ipak, sa Scottom još uvijek nije pričala o braku.

Djece je u klanu Kardashianovih sve više. Kim Kardashian sa suprugom Kanye Westom ima kći North i sina Sainta, a čekaju i treće dijete, koje će im roditi surogat majka. Jedini brat, Rob Kardashian, ima kćerkicu Dream, dok Kourtney Kardashian ima troje djece - Masona, Penelope i Reigna, piše Tportal.


Reci što misliš!