Zabava

stand up komedija u biogradu na moru

Komičarka Marijana Perinić nasmijala mame do suza

Komičarka Marijana Perinić nasmijala mame do suza

U subotu, 23. rujna, poznata hrvatska komičarka, Marijana Perinić, održala je svoj stand up nastup u Bure Centru u Biogradu na Moru. Setom koji se sastojao od dalmatinskih dogodovština, slučaja sa svadbe i muško-ženskih odnosa nasmijala je okupljene mame do suza.

Upravo ovim događanjem obilježeno je pokretanje posebnog programa „Mamina pauza u Bure Centru“ namijenjenog mamama za koje je Bure Centar od ponedjeljka do četvrtka pripremio posebne popuste i pogodnosti.

„Oduševljena sam publikom u Biogradu na Moru. Uvijek je pitanje kako će tvoje šale i sam način izražavanja biti prihvaćeni, ali ovdje smo se odmah razumjeli. Cijeli set izvedenog stand up-a nastao je iz meni bliskih događaja, a i inače sam iz Dalmacije pa za šale na moj tj. naš račun uvijek imam pokriće“, izjavila je Marijana Perinić, inače rodom iz Šibenika.

Partneri događanja u Bure Centru bili su Auto Hrvatska, Novi Radio Zadar, ZAZU igraonice i palačinka bar Činkica koji su mamama osigurali posebne poklone kao i besplatno čuvanje djece za vrijeme trajanja programa.


Reci što misliš!