Biznis

priznanje koje vrijedi!

Hotelima i restoranu iz portfelja Lošinj Hotels&Vilas priznanje TripAdvisora

Hotelima i restoranu iz portfelja Lošinj Hotels&Vilas priznanje TripAdvisora
journal

TripAdvisor, najveći svjetski turistički portal za planiranje putovanja i rezervaciju smještaja, i ove je godine dodijelio priznanje hotelima brenda Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka, priopćeno je iz te lošinjske hotelske tvrtke.

TripAdvisorov certfikat ove je godine ponovno dodijeljen i Wellness Hotelu Aurora, nakon što je bio nositelj certifikata četiri godine zaredom od 2012. do 2015., a zbog visokokvalitetne usluge prema recenzijama gostiju, među dobitnicima certifikata izvrsnosti za 2017. našli su se i hotel Bellevue, Boutique Hotel Alhambra te restoran Lanterna Grill. Certifikat izvrsnosti od 2013. nose Vitality Hotel Punta i Family Hotel Vespera.

TripAdvisor svoj certifikat izvrsnosti dodjeljuje turističkim objektima koji u razdoblju od najmanje godinu dana postižu izvrsne recenzije putnika. Osim što putnicima omogućuje planiranje i rezervaciju putovanja, TripAdvisor, koji djeluje na 48 tržišta, nudi savjete i raznovrstan izbor turističkih objekata; pokriva 6,5 milijuna turističkih smještajnih kapaciteta, restorana i atrakcija s 340 milijuna posjetitelja mjesečno, te 350 milijuna recenzija, navodi se u priopćenju.

Lošinj Hotels&Villas (LH&V) hotelski je brend Grupe Jadranka pod kojim djeluje šest hotela i restorana te vile i apartmani kapaciteta više od 3500 gostiju.


Reci što misliš!