Biznis

šibenik

Changer meet up konferencija – učite besplatno od najboljih

Changer meet up konferencija – učite besplatno od najboljih

CHANGER MEETUP CONFERENCE donosi u Šibenik najuspješnije domaće changere u poslovnom svijetu koji će svoja znanja i iskustva podijeliti sa svim zainteresiranima.

CHANGER MEETUP CONFERENCE posvećena je izlaganjima inovativnih lidera iz poslovne zajednice, a održava se ispred Muzeja grada Šibenika te u galeriji sv. Krševana i Maloj Loži, od 26. do 28. srpnja.

Moderatori programa su Ivan Brezak Brkan (Netokracija) i Luka Sučić (HUB385), a sudjelovanje na svim panel diskusijama je besplatno, kao i na radionicama za koje je potrebno – samo se prijaviti.

Na ovaj način CHANGER MEETUP CONFERENCE donosi u Šibenik najuspješnije domaće changere u poslovnom svijetu koji će svoja znanja i iskustva podijeliti sa svim zainteresiranima.

U središtu njihovih izlaganja te praktičnog dijela konferencije bit će primjena novih ICT tehnologija u businessu i svakodnevnom životu s naglaskom na put koji je potrebno proći od ideje do realizacije i svjetskog uspjeha.

Umjesto da o njihovim pričama čitate u novinama ili na internetu, pridružite se konferenciji te iz prve ruke saznajte koji su najveći izazovi modernim poduzetnicima te s kojim se tehnološkim promjenama svi mi danas suočavamo, a na njihovim radionicama steknite praktično znanje kojim ćete unaprijediti svoje društvene i poslovne prakse.  

Poseban dio CHANGER MEETUP CONFERENCE posvećen je profesionalcima iz kulturno-kreativnih industrija.

Detaljni opis, raspored te obrasci za prijave na radionice nalaze se ovdje.


Reci što misliš!