Crna Kronika

nova pucnjava u šibeniku

Šibenik: U Brodarici ubijene tri osobe, duge cijevi na ulicama

Šibenik: U Brodarici ubijene tri osobe, duge cijevi na ulicama

Danas popodne oko 16.30 sati u mjestu Brodarica kod Šibenika došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja, potvrđeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Popodne oko 16.30 na Brodarici je došlo do pucanja iz vatrenog oružja, piše Šibenski portal.

"Policija je zaprimila dojavu oko 16.30 i u ovim trenucima policija se nalazi na terenu i utvrđuju se okolnosti slučaja", kazala je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske.

Iz PU Šibensko-kninske stiglo je i priopćenje za medije.

"Danas, 26. travnja oko 16,35 sati u Brodarici tri osobe su pronađene mrtve, dvije u obiteljskoj kući i jedna u osobnom automobilu. Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja."

Pucnjava se dogodila u ulici prema brodaričkoj školi, a policija je ogradila mjesto zločina.

Prva susjeda u kući, s kojom je ekipa Šibenskog portala na terenu razgovarala, kazala je da nije ništa vidjela ni čula.

"Za pucnjavu sam doznala tek kad je policija ovdje došla. Prva susjeda mi je i rodica, ali ne znam što se dogodilo", kazala je susjeda.

Na ulicama i na prilazu Brodarici su duge cijevi budući da policija traga za ubojicom. Na mjestu zločina kruže priče kako je policiji naređeno da zaustave ubojicu na bilo koji način.

"Policija provodi intenzivno traganje za osobom Luketa Boris (1958.) iz Primoštena kojeg dovodimo u vezu s ovim događajem. Luketa je viđen na mjestu događaja te se sumnja da se udaljio s crvenim Cliom reg. oznaka ŠI 569 FD.

Također, policija traga za vozilom Nissan 370 Z3 crne boje ŠI 900 EM".

Policija provodi intenzivno traganje za osobom Luketa Boris (1958.) iz Primoštena kojeg dovodimo u vezu s ovim događajem. Luketa je viđen na mjestu događaja te se sumnja da se udaljio s crvenim Cliom reg. oznaka ŠI 569 FD.


Reci što misliš!