Crna Kronika

ceste uzimaju danak

Dvije osobe poginule i jedna teško ozljeđena u stravičnom sudaru kod Vodica

Dvije osobe poginule i jedna teško ozljeđena u stravičnom sudaru kod Vodica
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dvije su osobe poginule u prometnoj nesreći koja se prije 12 sati dogodila na obilaznici Vodica, a dok je treća osoba iz nesreće prevezena u šibensku bolnicu i izvan je životne opasnosti, javlja Šibenski portal.

U nesreći su sudjelovala dva vozila, a dogodila se ponovno na semaforiziranom križanju vodičke obilaznice.

Kako neslužbeno saznaje Šibenski portal u nesreći na vodičkoj obilaznici sudjelovali su kombi riječkih registracija i osobni automobil šibenskih oznaka, a oboje poginulih su iz šibenskog automobila.

Prema za sada dostupnim informacijama osobni se automobil kretao u pravcu istok-zapad te je na ravnom dijelu ceste, iz za sada neutvrđenog razloga, prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u kombi vozilo, izvijestili su iz šibenske policije.

Na teren je poslana ekipa hite pomoći te vatrogasci. Na mjesto događaja upućen je zamjenik Županijskog državnog odvjetnika koji rukovodi očevidom.

Obustavljen je promet za sva vozila na dijelu na kojem je došlo do ove teške prometne nesreće, promet se preusmjerava na staru trasu Jadranske magistrale.

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje, na mjestu nesreće na licu mjesta poginuli su otac i sin, vozač i suvozač u osobnom automobilu Nissan Almera. Vozač kombi vozila zadobio je prijelom lijeve natkoljenice, zbrinut je na Odjelu Kirurgije šibenske bolnice i nije životno ugrožen.

"Nama je dojava nesreće stigla u 12.03 sati iz Hitne. Dvije su osobe preminule na mjestu nesreće, a treća je s po život opasnim ozljedama prebačena u opću bolnicu Šibenik. Na mjesto nesreće upućeni su i vatrogasci te policijska ekipa za očevid, a dolazi i državni odvjetnik", kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

"U naš centar zaprimljena je 38-godišnja muška osoba. Riječ je o vozaču kombija koji je izvan životne opasnosti. Dijagnostička obrada pacijenta je u tijeku, a možemo potvrditi da je van životne opasnosti. Radi se o ozljedama lokomotornog sustava, a pacijent će biti zadržan na liječenju na odjelu kirurgije Opće bolnice Šibenik", doznaje se od liječnika Nine Brajkovića, voditelja Objedinjenog hitnog bolničkog prijema.

Riječ je o novoj zaobilaznici koja je otvorena pred izbore, a na kojoj je već bilo nekoliko prometnih nesreća u svega nekoliko tjedana, poše Šibenski portal .


Reci što misliš!