Crna Kronika

tragedija u šibeniku

Radnik u Šibeniku poginuo nakon pada s krova

Radnik u Šibeniku poginuo nakon pada s krova
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Muškarac koji je u srijedu ujutro poginuo na gradilištu zgrade šibenskog Veleučilišta 57-godišnji je poslovođa zagrebačke tvrtke koja izvodi radove, koji se poskliznuo i pao s krova na koji se popeo bez zaštitne opreme, izvijestila je šibenska policija nakon obavljenog očevida. Nesreća se dogodila nešto prije 8 sati, a na teren je odmah izašla šibenska kriminalistička policija. Županijski državni odvjetnik u nazočnosti policije i inspektora zaštite na radu obavio je očevid, kojim je utvrđeno da se 57-godišnjak, kao poslovođe tvrtke koja izvodi radove, popeo na krov zgrade bez korištenja zaštitne opreme te se poskliznuo i pao. Tijelo stradalog prevezeno je u šibensku Opću bolnicu radi obdukcije, a o ovom događaju slijedi izvješće Državnom odvjetništvu, izvijestili su iz šibenske policije. Radovi na nadogradnji zgrade Veleučilišta počeli su u siječnju, a izvodi ih tvrtka Hm Patria iz Zagreba, dok nadzor obavlja šibenska tvrtka Verus projekt.

Nesreća se dogodila nešto prije 8 sati, a na teren je odmah izašla šibenska kriminalistička policija.

Županijski državni odvjetnik u nazočnosti policije i inspektora zaštite na radu obavio je očevid, kojim je utvrđeno da se 57-godišnjak, kao poslovođe tvrtke koja izvodi radove, popeo na krov zgrade bez korištenja zaštitne opreme te se poskliznuo i pao.

Tijelo stradalog prevezeno je u šibensku Opću bolnicu radi obdukcije, a o ovom događaju slijedi izvješće Državnom odvjetništvu, izvijestili su iz šibenske policije.

Radovi na nadogradnji zgrade Veleučilišta počeli su u siječnju, a izvodi ih tvrtka Hm Patria iz Zagreba, dok nadzor obavlja šibenska tvrtka Verus projekt.


Reci što misliš!