Događaji

Europski tjedan vještina

Dan otvorenih vrata strukovnih škola Zadarske županije

Dan otvorenih vrata strukovnih škola Zadarske županije
Filip Brala/PIXSELL

U svim zemljama Europske unije, u tjednu od 5. do 9. prosinca 2016., održava se Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju tijekom kojeg se organiziraju aktivnosti kojima se želi promovirati strukovno obrazovanje odnosno podsjetiti na njegovu važnost za razvoj gospodarstva, ali i društva u cjelini

Svoj doprinos navedenoj manifestaciji dat će i strukovne škole Zadarske županije koje će u srijedu 7. prosinca, od 11 do 13 sati, otvoriti svoja „vrata“ i time pružiti priliku svim posjetiteljima da se upoznaju s mogućnostima koje pružaju svojim učenicima i koje rezultiraju, ne samo pronalaskom mjesta na tržištu rada, već i nastavkom obrazovanja na visokim učilištima.

Svojom opremljenošću i kadrovima, strukovne škole Zadarske županije zasigurno mogu biti akcelerator razvoja gospodarstva našeg Grada i Županije te se stoga nadamo da će nam se u realizaciji ove manifestacije priključiti i predstavnici gospodarstva.                                                         

Posjetitelje će na ulazu dočekati učenici i nastavnici koji će ih provesti školskim prostorijama te odgovoriti na sva postavljena pitanja.


Reci što misliš!