Događaji

Puntamika: Pjesmom na moru promoviran turizam i rušeni rekordi

Puntamika: Pjesmom na moru promoviran turizam i rušeni rekordi

Erik Pavin: Od ideje do realizacije u tri dana

Danas poslijepodne preko stotinu zadarskih pjevača, klapaša, mnogih ljudi dobre volje, te gostiju ukrcalo se u petnaestak kaića i uz pjesmu obilazilo zadarske plaže na Uskoku i Puntamiki.

Na taj način su promovirali zadarski turizam. Ideja je potekla od Erika Pavina poznatog zadarskog ugostitelja, a podržali su ga njegovi brojni prijatelji prije svih Gordan Kurtović i Davor Pekota, i gosti među kojima su bili Mirna Berend, Antimon i Blaž, Bepo Bajlo i mnogi drugi.

- Željeli smo i pjesmom na kaićima u moru, te pjevajući u moru dodatno promovirati zadarski turizam. Od ideje do realizacije bilo je potrebno samo četiri dana i hvala svim dragim ljudima koji su se odazvali. Usput smo srušili i dva rekorda, rekao je organizator Erik Pavin.

Zadar, 220710.
Danas popodne ukrcali su se na kaice preko stotinu zadarskih pjevaca, klapasa i mnogih drugih i uz pjesmu obilazili zadarske plaze na Uskoku i Puntamiki. Tako su promovirali zadarski turizam. Ideja je potekla od Erika Pavina poznatog zadars Puntamika: Pjesmom na moru promoviran turizam i rušeni rekordi

 


Reci što misliš!