Događaji

aktualni sat gradskog vijeća

Kalmeta: Dok sam gradonačelnik, Tornadu su vrata otvorena

Kalmeta: Dok sam gradonačelnik, Tornadu su vrata otvorena
Filip Brala/PIXSELL

Erol Gaši iz SDP-a zatražio je da se u dnevni red današnje sjednice zadarskog Gradskog vijeća uvrsti točka o aktualnom stanju u KK Zadru, a povod je bio dopis Udruge navijača Tornado i njihova pitanja upućena vodstvu kluba i Gradu Zadru

Vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač suprotnoga je mišljanja i zatražio je da se održi tematska sjednica, a da se danas o tome ne raspravlja jer na sjednici nema vodećih ljudi kluba i javnost ne bi mogli dobiti tražene odgovore. 

Gradonačelnik Kalmeta je naveo kako vjeruje da je dopis uputio Tornado, ali je zatražio da se dokument potpiše, pečatira i protokolira, poručivši, da su navijačima njegova vrata otvorena dok je on gradonačelnik. 

Uoči početka sjednice Gradskoga vijeća Grada Zadra, SDP-ov Antun Novoselović predložio je da se s dnevnog reda skine rasprava o trećim po redu izmjenama i dopunama dpu-a za Maraska park, jer nisu usaglašeni zahtjevi stanara.  

Gradonačelnik Kalmeta je rekao da ne vidi razlog za nezadovoljstvo mještana Brodarice, jer je njihovim zahtjevima udovoljeno. Gradski vijećnici izglasali su da točke 6 i 22 ostaju na dnevnom redu.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti