Događaji

hak

Kiša i mokri kolnici usporavaju promet

Kiša i mokri kolnici usporavaju promet

Jak vjetar usporava promet i na autocesti A1 između južnog portala tunela Sveti Rok i vijadukta Božići te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb

Zbog prometne nezgode na DC1, prije Krnjaka u smjeru Karlovca, promet teče propuštanjem vozila naizmjence.

Kiša i mokri kolnici usporavaju promet mjestimice u Lici i Dalmaciji, a vlažnih kolnika ima i u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Slavoniji te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje te pripaze na siguran razmak između vozila.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Jak vjetar usporava promet i na autocesti A1 između južnog portala tunela Sveti Rok i vijadukta Božići te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Autoceste su otvorene za sva vozila, vozi se uz ograničenje brzine.

Na dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju moguće su povremene smetnje i zastoji. Zbog dvosmjernog prometa na autocesti A2 Zagreb-Macelj, između čvorova Zaprešić i Jankomir vozi se u koloni od oko 3 km.
Danas, 25. svibnja od 09,00 do 14,00 sati, zbog radova na Krčkom mostu vozit će se jednim kolničkim trakom, uz naizmjenično propuštanje vozila i ograničenje brzine od 30 km/h.

Danas od 8:00 sati vozit će se usporeno na autocesti A7, u čvoru Draga, a na dionici između čvorova Sveti Kuzam i Draga, u smjeru Zagreba bit će zatvoren pretjecajni trak.
 


Reci što misliš!